Tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster där vi tillsammans med Er kommer fram till det mest framgångsrika konceptet, tveka inte att höra av Er om ni har några frågor!

Simträning

Företag

Simträning tränar hela kroppen och utvecklar både kondition och styrka. Ofta kan elitidrottande och företagande kopplas samman på många plan, vi strävar alla efter höga mål! Träna tillsammans och få bättre lagkänsla och välmående anställda!

Privatperson

Oavsett om ditt mål är att lära dig grunderna i crawl (eller något annat simsätt), att förbättra tekniken inför nästa IronMan eller maximera hastigheten för masterstävlingen så guidar vi dig till att bli en bättre simmare.

Simklubb

Vi har erfarenhet från alla 4 simsätten och delar gärna med oss av våra bästa tekniktips så att Era simmare kan fortsätta att utvecklas till en ännu högre nivå.

Föreläsning

Simklubb

Vi delar gärna med oss av vår historia och erfarenhet om hur man tar sig till världstoppen! Vad krävs egentligen för att vinna SM guld eller en internationell mästerskapsmedalj?

Målsättning, motivation, fokus, framgångar och motgångar.

Både Jennie & Simon är ”late bloomers” och vi delar gärna med oss av hur det är att våga satsa vidare även om man inte vunnit några medaljer redan i tidig ålder.

Företagare

Elitidrottande och företagande går många gånger hand i hand, vi föreläser gärna om:

  • Hur går man till väga för att nå sina mål?
  • Vad betyder framgång?
  • Hur går man vidare när man stöter på motgångar?
  • Vad måste man uppoffra för att lyckas?
  • Hur viktigt är ett bra support-team?
  • Vad betyder en bra lagkänsla?
  • Hur motiverar man upprepande arbete?

Övrigt

Workshop

Boka oss för nästa frukostmöte där vi i en avslappnad miljö gärna kommer och berättar vad som krävs för att lyckas nå den absoluta toppen!

Kick-off

Varför inte göra nästa företags-kickoff till något speciellt? Vi gör gärna en kombination med föreläsning och crawlskola eller annan landträningsaktivitet, en bra kombination för teambuilding!

Swimcamp

Håll ögonen öppna för nästa Swimcamp med Johansson Sjödin!